Вдосконалення технології десертів - Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина Олександрівна (My University, 2018)
Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви - «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. The advanced technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.
Keywords: десерт; cтрава; глюкозно-фруктозні сиропи; dessert; dish; glucose-fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції