Кравчук, Надія МиколаївнаПольовик, Володимир ВікторовичКлец, Дарина Олександрівна2019-07-162019-07-162018Кравчук, Н. М. Вдосконалення технології десертів / Н. М.Кравчук, В. В. Польовик, Д. О. Клец // Молодий вчений. – 2018. - №11(63). - C. 1030-1033https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30009Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви - «самбук яблучно-кизиловий» оздоровчого призначення. Досліджено піноутворюючі здатності глюкозно-фруктозного сиропу і впливу на структуру десерту. The advanced technology of sweet slaughter dish - "Sambuc Apple Coconut" for health-improving purposes. Foaming ability of glucose-fructose syrup (gfs) and influence on the structure of dessert were studied.uk-UKдесертcтраваглюкозно-фруктозні сиропиdessertdishglucose-fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВдосконалення технології десертівArticle