Гольф, як сфера туристичного бізнесу - Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2020)
На сьогоднішній день гольф – це найпрестижніша гра в світі, яка налічує мільйони прихильників по всьому світу, закриті та відкриті клуби і щорічні турніри, в яких беруть участь аматори і професіонали високого класу. Гольф є найдорожчим, престижним і респектабельним видом спорту. Спортивна гра на свіжому повітрі, що проходить серед приголомшливих пейзажів. В той же час гольф пройшов багатовіковий шлях розвитку, і став одним з найбільш масових видів спорту. Гольф – це спорт для всіх. Незалежно від віку, статі, фізичного стану або фізичних проблем, це відмінний спосіб побудувати дружні відносини і займатися спортом, надаючи можливість для особистого виклику і зростання. Today, golf is the most prestigious game in the world, with millions of fans around the world, closed and open clubs and annual tournaments involving amateurs and high-end professionals. Golf is the most expensive, prestigious and respectable sport. Outdoor sports game that takes place among the stunning scenery. At the same time, golf has gone centuries-old, and has become one of the most massive sports. Golf is a sport for everyone. Regardless of age, gender, physical condition or physical problems, it is a great way to build friendships and play sports, providing an opportunity for personal challenge and growth.
Keywords: голф; бізнес; golf; business; кафедра фізичного виховання