Волощук, Галина ІванівнаКочура, Н. М.Юрчак, Віра Гаврилівна2013-03-212013-03-211999Волощук, Г. І. Шляхи підвищення якості макаронних виробів / Г. І. Волощук, Н. М. Кочура, В. Г. Юрчак // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – Київ : УкрІНТЕІ. – 1999. – № 3-4. – С. 30–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7002Досліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки.otherмакаронні виробиовочеві порошкиякість виробіввластивості тістахарчова цінністьмакаронные изделияовощные порошкикачество изделийсвойства тестапищевая ценностьmacaroni productsvegetable powdersquality of productsproperties of the doughfood valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівШляхи підвищення якості макаронних виробівArticle