Топольник, Віра ГригорівнаКузьмін, Олег ВолодимировичБаятян, Ася Рафаелівна2017-07-102017-07-102007Топольник, В. Г. Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року / В. Г. Топольник, О. В. Кузьмін, А. Р. Баятян // Вісник ДонДУЕТ. – 2007. - № 1 (33). - Технічні науки. – С. 138-143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25723У цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань.uk-UKтехнологічна водатехнологическая водаquantitative assessmentлікеро-горілчане виробництволикеро-водочное производствоalcoholic beverages productionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗалежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори рокуArticle