Шаповаленко, Олег ІвановичПавлюченко, Олена СтаніславівнаШаран, Андрій ВасильовичСупрун-Крестова, Олена ЮріївнаПерегуда, Микола Антонович2013-02-202013-02-202009Мікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льону / О. І. Шаповаленко, О. С. Павлюченко, А.В. Шаран [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка ["Сучасні проблеми технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"]. – Х., 2009. – Вип. 88. – С. 251-256.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6433В статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С. In article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C.uk-UKмікрофлораекструдовані зернові сумішільонзберіганняmicrofloraextruded grain mixesflaxstorageкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМікробіологічний стан екструдованих зернових сумішей з насінням льонуArticle