Дробот, Віра Іванівна2012-06-262012-06-262005Дробот, В. І. Суха пшенична клейковина - ефективний поліпшувач якості борошна / В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2005. - №2. - С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1830Показано можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості борошна, хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини та низької її якості, у виробництві житньо-пшеничних сортів хліба, збагачених виробів білком, дієтичних виробів.The possibility of dry wheat gluten to improve the quality of flour, bakery flour when used with low gluten content and its low quality in the production of rye-wheat breads, enriched products protein diet products.uk-UKсуха пшенична клейковинаdry wheat glutenсила борошнаорганолептичні показникитехнологічні показникиякість хлібаflour powerorganoleptictechnological performancequality of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСуха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна