Суха пшенична клейковина – ефективний поліпшувач якості борошна - Дробот, Віра Іванівна (My University, 2005)
Показано можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості борошна, хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини та низької її якості, у виробництві житньо-пшеничних сортів хліба, збагачених виробів білком, дієтичних виробів.

The possibility of dry wheat gluten to improve the quality of flour, bakery flour when used with low gluten content and its low quality in the production of rye-wheat breads, enriched products protein diet products.
Keywords: суха пшенична клейковина; dry wheat gluten; сила борошна; органолептичні показники; технологічні показники; якість хліба; flour power; organoleptic; technological performance; quality of bread; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів