Вплив податкової реформи на формування податкових зобов’язань підприємств - Стецюк, Володимир Михайлович; Самойленко, Вадим Валерійович (My University, 2013)
Розглянуто сутність податкових зобов’язань підприємства та вплив податкової реформи на порядок їх формування. The essence of the tax liability companies and the impact of tax reform on the order of their formation.
Keywords: підприємство; податки; податкова реформа; податкове зобов’язання; податковий кодекс; tax code; enterprise; taxes; tax reform; tax liability; кафедра фінансів