Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток - Лявинець, Георгій Михайлович (My University, 2024)
Доосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримку

The article analyzes the role of Ukraine's hotel and restaurant business in economic development, its contribution to GDP, employment, and tourism. The impact of crises on the industry and opportunities for growth through innovations and government support are discussed.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельно-ресторанний бізнес; економічний розвиток; кризи; hotel and restaurant business; economic development; crises