Кравчук, Наталья НиколаевнаСавченко, Валентин Валентинович2014-11-272014-11-272014Кравчук, Н. М. Технічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначення / Н. М. Кравчук, В. В. Савченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 619.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18735Найбільш раціональний підхід при плануванні бюджету на конференц- обладнання для залу - складання профілю заходів, які, найімовірніше, там будуть проводитися. На вибірку конференц-послуг впливають: цільова аудиторія, розмір залів і їх кількість, розташування готелю, обсяг номерного фонду, наявність ресторану. The most rational approach to budget planning for the conference equipment room - profiling measures that are likely to be there carried out. In the sample of conference services affect: the target audience size halls and their number, the location of the hotel, the volume number of rooms, availability restaurant.otherконференц-залиобладнанняготеліmeeting facilitiesequipmenthotelsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуТехнічне оснащення сучасних конференц-залів готелів ділового призначенняOther