Система управління безпечністю харчових продуктів для громадського харчування - Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2023)
У статті розглянуто комплексний підхід до впровадження системи НАССР у громадському харчуванні, зосереджений на управлінні ризиками, ідентифікації небезпек та критичних контрольних точок для забезпечення безпечності харчових продуктів

The article presents a comprehensive approach to implementing HACCP in public catering, focusing on risk management, hazard identification, and critical control points for ensuring food safety
Keywords: НАССР; громадське харчування; безпечність харчових продуктів; критичні контрольні точки; управління ризиками; контроль алергенів; стандарти якості; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; public catering; food safety; critical control points; risk management; allergen control; quality standards