Економічний аналіз на підприємствах промисловості і торгівлі - Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2003)
За змістом і назвами розділів навчальний посібник повністю відповідає типовій програмі вивчення даної дисципліни у вищому навчальному закладі, користується великим попитом не тільки у студентів і викладачів, а й у наукових та практичних працівників харчової промисловості.
Keywords: промисловість; промышленность; industry; кафедра обліку і аудиту