Інтегровані формування за участю м’ясопереробних підприємств - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2019)
Формування інтегрованих структур у досліджуваній галузі може створити їх учасникам переваги у вигляді економії за рахунок вертикальної інтеграції, комбінування взаємодоповнюючих ресурсів, податкової оптимізації, підвищення якості та ефективності управління. Це підтверджує необхідність створення інтегрованих формувань у м’ясопродуктовому підкомплексі. Formation of integrated structures in the research area can create benefits for their participants in the form of savings due to vertical integration, combination of complementary resources, tax optimization, loading of excess production capacity, improving the quality and efficiency of management. This confirms the neсessity creation of integrated formations in the meat subcomplex.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; м’ясопереробна галузь; вертикальна інтеграція; агрохолдинг; agricultural holding