Верба, Людмила ВолодимирівнаРоманова, Зоряна Миколаївна2016-05-302016-05-302004Верба, Л. В. Дослідження впливу механічних елементів обладнання на параметри пивних заторів / Л. В. Верба, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-та наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Київ : НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23461Пивні затори — полідисперсна система, де відбувається переведення нерозчинних сполук в розчині під дією ферментів. До нерозчинних відносять крохмаль, частки високомолекулярних сполук, які після фільтрування можуть залишатися у дробині, тому їх необхідно перевести в розчинні, тобто в екстракт. Beer congestion - polydisperse system, where the transfer of insoluble compounds in solution under the action of enzymes. To include insoluble starch particles macromolecular compounds that may remain after filtering in grains, so they must be translated into soluble, ie extract.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваферментидробинаекстрактсуслозаторmashenzymesgrainsekstraktwortДослідження впливу механічних елементів обладнання на параметри пивних заторівThesis