Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798) - Оболкіна, Віра Іллівна; Йовбак, Уляна Сергіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна (My University, 2012)
Термостабільна начинка, що пропонується у даній моделі, задовольняє вимоги до термостабільності виробів, має збагачену харчову цінність. В даній технології виключається використання штучних барвників за рахунок природнього барвника β-каротину, що входить до складу рослинної сировини. Розроблено рецептуру термостабільної начинки на основі морквяного пюре та низькометоксильованого пектину. Thermostable filling offered in this model satisfies the requirements for thermal products, has enriched nutritional value. In this technology eliminated the use of artificial coloring by natural dyes β-carotene, which is part of the plant material. A thermostable filling recipe from carrot puree and pectin.
Keywords: термостабільна начинка; пектин; морквяне пюре; цитрат кальцію; кондитерські вироби; кафедра технології цукру і підготовки води; thermally stable filling; pectin; carrot puree; calcium citrate; confectionery products; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів