Оболкіна, Віра ІллівнаЙовбак, Уляна СергіївнаКамбулова, Юлія ВікторівнаКрапивницька, Ірина Олексіївна2013-03-182013-03-182012Пат. 73798 Україна, МПК (2012.01) А23L 1/100. Термостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів / Оболкіна В. І., Йовбак У. С., Камбулова Ю. В., Крапивницька І. О. ; заявник і власник Національний університет харчових технологій. – № u 2012 03118 ; заявл. 16.03.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6851Термостабільна начинка, що пропонується у даній моделі, задовольняє вимоги до термостабільності виробів, має збагачену харчову цінність. В даній технології виключається використання штучних барвників за рахунок природнього барвника β-каротину, що входить до складу рослинної сировини. Розроблено рецептуру термостабільної начинки на основі морквяного пюре та низькометоксильованого пектину. Thermostable filling offered in this model satisfies the requirements for thermal products, has enriched nutritional value. In this technology eliminated the use of artificial coloring by natural dyes β-carotene, which is part of the plant material. A thermostable filling recipe from carrot puree and pectin.uk-UKтермостабільна начинкапектинморквяне пюрецитрат кальціюкондитерські виробикафедра технології цукру і підготовки водиthermally stable fillingpectincarrot pureecalcium citrateconfectionery productsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівТермостабільна начинка для борошняних кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 73798)Other