Ситуаційна класифікація в задачах технологічного моніторингу - Кишенько, Василь Дмитрович; Бойко, С. М. (My University, 2003)
Проводиться класифікація ситуацій при керуванні складними об’єктами. Реалізація алгоритмів здійснюється в системі технологічного моніторингу. A classification of situations in the management of complex objects. The implementation of the algorithms implemented in the monitoring process.
Keywords: управління; технологічний моніторинг; класифікація ситуацій; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка