Реалізація експортного потенціалу національних аграрних підприємств - Коваль, Богдан Ігорович; Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Одним з пріоритетних напрямків розвитку України на світовій арені є аграрна сфера. Актуальність дослідження обумовлюється тим, що в сучасних умовах глобального розвитку світової економіки ефективне управління реалізацією експортного потенціалу вітчизняних підприємств є одним з ключових факторів успішного функціонування національного господарства та розвитку конкурентних переваг на зовнішніх ринках. One of the priorities of Ukraine in the world is agriculture. The relevance of the study due to the fact that in today's global world economy development effectively managing the implementation of the export potential of domestic enterprises is a key factor in the successful operation of the national economy and the development of competitive advantage in foreign markets.
Keywords: потенціал; аграрні підприємства; системи управління; potential; farms; management system; кафедра економіки праці та менеджменту