Горбач (Морозюк), Анна ВалентинівнаШутюк, Віталій Володимирович2021-04-162021-04-162021Горбач, А. В. Перспективи виробництва натуральних харчових барвників в Україні / А. В. Горбач, В. В. Шутюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – C. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33321Нині такі фактори, як збільшення виробництва продуктів харчування, диверсифікація технологічних розробок та звички у харчуванні споживачів збільшили необхідність використання барвників у продуктах харчування. Тому виробництво натуральних харчових барвників з рослинної сировини є перспективним для консервної галузі України.харчові барвникивиробництвопродукти харчуваннякафедра технології консервуванняfood dyesfoodвиробництвоПерспективи виробництва натуральних харчових барвників в УкраїніThesis