Ігнатьєва, Анна ОлександрівнаІваннікова, Анастасія ДмитрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222018Ігнатьєва, А. Вимірювання вмісту СО2 у газованих напоях / А. Ігнатьєва, А. Іваннікова, О. Петруша // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С.145-146https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39300Проведено порівняння методів визначення вуглекислого газу у газованих напоях. Запропоновано метод із використання напівпровідникових сенсорів для вимірювання концентрація вуглекислого газу в напої при відкритті. A comparison of methods for determining carbon dioxide in carbonated beverages is made. A method using semiconductor sensors to measure the concentration of carbon dioxide in a beverage when it is opened is proposed.вуглекислий газнапоїконтрольпивоcarbon dioxidedrinkscontrolbeerкафедра експертизи харчових продуктівВимірювання вміст СО2 у газових напояхThesis