Рашевська, Тамара ОлексіївнаІванов, Сергій Віталійович2013-07-022013-07-022012Рашевська, Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2012. – № 47. – С. 102–109.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8646Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження на формування кристалоутворень, їх величину, структуру. The results of microstructural researches of the effect of fast and slow cooling of butterfat's melt on the formation of crystallization and their structure, size, glycerides groups co-crystallization and their melting temperature are provided.otherгліцеридикристалізаціясферолітиglyceridescrystallizationspherulitesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівМікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жируArticle