Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру - Рашевська, Тамара Олексіївна; Іванов, Сергій Віталійович (My University, 2012)
Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження на формування кристалоутворень, їх величину, структуру. The results of microstructural researches of the effect of fast and slow cooling of butterfat's melt on the formation of crystallization and their structure, size, glycerides groups co-crystallization and their melting temperature are provided.
Keywords: гліцериди; кристалізація; сфероліти; glycerides; crystallization; spherulites; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів