Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії - Дочинець, Інга Вікторівна (My University, 2019)
Проведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conducted
Keywords: індустрія; готель; підприємства; екологічні; industry; hotel; enterprise; environmental; кафедра готельно-ресторанної справи