Дослідження технології підготовки води для виробництва безалкогольних напоїв типу "Coca-Cola" - Дорошенко, Тетяна Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович (My University, 2014)
"Coca-Cola" - найбільш упізнавана торгова марка світу, яка продається більше, ніж у 200 країнах світу. Напій має неповторний унікальний смак. Всі достеменно знають про секретну рецептуру цього фірмового напою. Точна формула натуральних спецій є комерційною таємницею. Завдяки традиційному смаку, Coca-Cola є найпопулярнішим брендом у світі. "Coca-Cola" - the most recognized brand name in the world, which sells more than 200 countries worldwide. The drink has a unique flavor unique. All they know for sure about the secret recipe of branded beverage. The exact formula of natural spice trade secret. With its traditional flavor, Coca-Cola is the most popular brand in the world.
Keywords: Coca-Cola; безалкогольні напої; підготовка води; preparation of water; preparation of water; soft drinks; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; bezalkoholы Beverage; кафедра фізики та професійної безпеки