Дідик, Володимир ПетровичКовальов, Олександр ВолодимировичШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2016-06-222016-06-222016Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей / В. П. Дідик, О. В. Ковальов, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С. В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 50–52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23699Проведені досліджування роботи печей з рециркуляцією продуктів згоряння. Установлена залежність температури відпрацьованих газів від продуктивності печі. Величина витрати палива на холостий хід і коефіцієнт холостого ходу печі можуть бути використані в економічних розрахунках, пов'язаних із плануванням роботи печей і підтримки їх у гарячому резерві. Conducted investigation of the oven with recirculation of combustion products. The dependence of temperature exhaust gas from the furnace productivity. The value of fuel at idle and idle factor ovens can be used in economic calculations related to the planning of furnaces and support them in hot standby.uk-UKпродуктивністьтепловий потікхлібопекарська пічвідпрацьовані газитепловий балансентальпіяperformanceheat fluxbaking ovenexhaust gasesheat balanceenthalpyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології консервуванняВизначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печейArticle