Якобчук, Роман ЛеонідовичЯровий, Володимир Леонідович2014-11-132014-11-132014Якобчук, Р. Л. Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 429.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18265Виробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.otherенергетичні ресурсисушінняпродуктиenergydryingfoodкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шаріOther