Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі - Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович (My University, 2014)
Виробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.
Keywords: енергетичні ресурси; сушіння; продукти; energy; drying; food; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування