Волянська, Соломія Мар`янівна2022-05-122022-05-122022Волянська, С. М. Проект цеху виробництва хлібного квасу потужністю 1 млн. дал на рік з впровадженням ефективних культур дріжджів та молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Соломія Мар`янівна Волянська ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 62 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37450кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствахлібний квасквасне суслодріжджімолочнокислі бактеріїзброджування суслаПроект цеху виробництва хлібного квасу потужністю 1 млн. дал на рік з впровадженням ефективних культур дріжджів та молочнокислих бактерійOther