Вінніченко, ІннаШеманська, Євгенія ІванівнаМанк, Валерій Веніамінович2014-07-182014-07-182014Вінніченко, І. Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності / І. Вінніченко, Є. Шеманська, В. Манк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 541–542.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16222Встановлена перспективність і доцільність виробництва спредів збалансованого жирнокислотного складу, які збагачені комплексом функціональних інгредієнтів. Installed viability and feasibility of producing a balanced fatty acid composition of spreads that are enriched with a set of functional ingredients.uk-UKбіологічна цінністьмаргаринова продукціяспредиbiological valuespreadsmargarineкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівРозробка технології спредів підвищеної біологічної цінностіOther