Пасічний, Василь МиколайовичГередчук, Аліна Михайлівна2013-10-222013-10-222013Пасічний, В. М. Необхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10553Висвітлена проблема використання каротиноїдів в м'ясних продуктах. Lit problem of the use keratin in meat product.otherкаротиноїдинапівфабрикатиcarotenoidssemifinished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНеобхідність обґрунтування технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарнихArticle