Дослідження стійкості систем з ПІД- та ПІДД2Д3-регуляторами - Кроніковський, Дмитро Олегович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2010)
В роботі проведено дослідження стійкості систем з ПІД та ПІДД2Д3-регуляторами. Використано методологію запропоновану Ю.П. Ніколаєвим для ПІД-регуляторів, проте модифіковано для багатопараметричного ПІДД2Д3-регулятора. Проведено порівняльний аналіз стійкості систем з даними регуляторами при наявності великого часу запізнення. Research of stability of the systems is in-process conducted from PID and PIDD2D3-regulators. Methodology is used offered Y. Nikolaevym for PID-regulators, modification is however conducted for PIDD2D3-regulators. The comparative analysis of stability of the systems is conducted with these regulators at presence of large time of delay.
Keywords: стійкість; ПІДД2Д3-регулятор; Д-розбиття; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка