Економічний потенціал підприємств готельного господарства України - Москаленко, Дарина Максимівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2020)
Розглядається готельний бізнес як важлива складова сфери послуг України. Його ефективне функціонування є індикатором позитивних змін в економіці нашої країни.The hotel business is considered as an important component of the service sector of Ukraine. Its effective functioning is an indicator of positive changes in the economy of our country.
Keywords: готель; готельний бізнес; конкурентоспроможність; hotel; hotel business; competitiveness; кафедра готельно-ресторанної справи