Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировини - Чорний, Валентин Миколайович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2019)
Results of investigations of the hydrodynamics of flows in a counterflow continuous column-type vibroextractor for a liquid–solid body system and their generalization in the form of a mathematical description are presented. Результати досліджень гідродинаміки протитечій віброекстрактор безперервної дії колонного типу для системи рідина–тверде тіло та подано їх узагальнення у вигляді математичного опису.
Keywords: віброекстрактори; vibroextractors; інтенсифікація; intensification; екстрагування; extraction; рослинна сировина; raw material; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв