Маринін, Андрій ІвановичСвятненко, Роман СергійовичБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2023-06-162023-06-162023Маринін, А. І. Дослідження ефекту імпульсних електричних полів на сквашування молока / А. І. Маринін, Р. С. Святненко, У. Г. Бандура // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р.,м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 59–61https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40848Дослідження показало, що обробка ІЕП є ефективним методом, який не поступається за якістю пастеризаційній обробці. У процесі дослідження було вивчено вплив ІЕП на динаміку сквашування молока, і встановлено, що така обробка не впливає негативно на процес молочно-кислого бродіння. А саме, оброблені методом ІЕП зразки не сповільнюють розмноження молочно-кислих бактерій, що є важливим для отримання якісного готового продукту.імпульсні електричні полясквашування молокакафедра технології молока і молочних продуктівДослідження ефекту імпульсних електричних полів на сквашування молокаThesis