Методологічні підходи до класифікації основних засобів підприємств АПК - Ковальчук, Інна Володимирівна; Косарева, Тетяна Вікторівна (My University, 2002)
Розглянуті зміни методологічних підходів до проблем класифікації основних засобів у зв’язку з введенням в дію Національних стандартів бухгалтерського обліку, проаналізовано розбіжності ідентифікації основних засобів в податковому і бухгалтерському обліках. The changes of methodological approaches to the classification of fixed assets due to the introduction of national accounting standards, analyzes the differences identification of fixed assets for accounting and tax accounting.
Keywords: переоцінка; методи нарахування амортизації; основні засоби; амортизація; бухгалтерський облік; податковий облік; переоцінка; liquidation cost; methods of amortization; fixed assets; amortization; accounting; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра економіки і права