Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах цукрової промисловості на основі прогнозування ризиків травматизму - Лукіянік, Олена Петрівна; Потапова, Тетяна Олександрівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Породько, Петро Вікторович (My University, 2017)
Проведено аналіз статистичних даних, що свідчать про травматизм на підприємствах цукрової промисловості України; розглянуто прогнозування професійних ризиків, як умову для профілактики та запобігання травматизму на виробництві. Statistical data of injuries at Ukrainian sugar industry entreprises has been analyzed; has been explored prognostication of occupational hazards, as a factor for employment injuries prevention.
Keywords: безпека; цукрова промисловість; травматизм; фактори; labour protection; safety; sugar industry; injuries; factors; кафедра екології та екоменеджменту