Волоконська, Оксана Василівна2021-09-172021-09-172021Волоконська, О. В. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Василівна Волоконська ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35343otherмасло вершкове селянське (72,5 %)система управління безпечністюпрограми-передумовиплан НАССРохорона довкілляохорона працікафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»Other