Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Іщенко, Ганна Валеріївна (My University, 2019)
Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.
Keywords: яблучне пюре; пепіно; сухий яєчний білок; низькокалорійний білковий десерт; підсолоджувач; глюкозно-фруктозний сироп; low calorie protein dessert; pepino; applesauce; egg white powder; sweetener; glucose fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції