Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаІщенко, Ганна Валеріївна2020-12-172020-12-172019Деклараційний патент на корисну модель № 139239 UA МПК A23L 21/10 (2016.01) A23L 29/30 (2016.01) A23J 1/08 (2006.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Іщенко Г. В. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 06639 ; заявл. 13.06.2019 ; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32389Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач входить глюкозно-фруктозний сироп та додатково входить пюре з пепіно. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it includes glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally includes mashed potatoes with pepino.яблучне пюрепепіносухий яєчний білокнизькокалорійний білковий десертпідсолоджувачглюкозно-фруктозний сиропlow calorie protein dessertpepinoapplesauceegg white powdersweetenerglucose fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139239)Technical Report