Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаПасічний, Василь МиколайовичМиколів, Іван Михайлович2018-04-252018-04-252017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних паст / У .Г. Кузьмик, Н. М. Ющенко, В. М. Пасічний, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – К. : НУХТ, 2017. – С. 114.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27192Встановлено, композиції прянощів характеризуються достатньо високим вмістом фенольних сполук, зокрема з Р-вітамінною активністю та таніну, що дозволить підвищити ступінь забезпеченості. Established, compositions of spices are characterized Sufficiently high content of phenolic compounds, in particular with P-vitamin activity and tannin, which will increase the level of security.uk-UKкомпозиції прянощівкисломолочні пастиspice compositionssour milk pasteкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВизначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастOther