Закржевська, Анастасія Вікторівна2022-10-142022-10-142022Закржевська, А. В. Розроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Вікторівна Закржевська ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38284otherкафедра експертизи харчових продуктівзгущене молокомолочні консервимолокоцукорсистема управління якістюГаліївський молокозаводРозроблення системи управління якістю виробництва згущеного молока з цукром з удосконаленням елементів орієнтації на споживача для оператора ринку ТОВ «Галіївський молокозавод»Other