Фірман, Назар Ігорович2023-05-102023-05-102023Фірман, Н. І. Проект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусей : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Фірман Назар Ігорович ; наук. керівник Алла Богданівна Петрина. – Київ, 2023. – 89 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40631otherсировинасухопутна птицяводоплавна птицягусикурикачкикаченятапереробкатехнологіям'ясо птиціобладнанняraw materialland poultrywaterfowlbroilerschickensturkeysducksducklingsprocessing, technologypoultry meatequipmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПроект птахокомбінату потужність 19,8 тон м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки гусейOther