Управління рівнем прибутковості на підприємствах - Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна (My University, 2006)
В умовах переходу до ринкової економіки саме питання максимізації прибутку набуває принципово нового значення для суб’єктів підприємницької діяльності. Важливого значення на цьому фоні набуває величина прибутковості. In the transition to a market economy is a question of maximizing profits becomes fundamentally new value for businesses. The importance against this backdrop takes the value of return.
Keywords: підприємство; прибутковість; прибуток; управління; enterprise profitability; profit management; кафедра економічної теорії