Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи (Патент на корисну модель № 116561) - Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна (My University, 2017)
Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування. Як коагулянт використовують гомогенізовану чорносмородинову пасту в кількості 5-9 %. Коагуляцію проводять за температури 73-77 °C з витримкою 1-3 хвилини. The method of production of the milk protein-berry base includes normalization, pasteurization, coagulation of milk proteins, separation of serum, self-pressing, cooling, packaging. How to use a coagulant with a homogeneous chernosmorodinovy paste in the amount of 5-9%. Coagulation is carried out at a temperature of 73-77 ° C with a shutter speed of 1-3 minutes.
Keywords: білково-ягідна основа; protein-berry base; чорна смородина; blue berry; кафедра технології молока і молочних продуктів