Вівсяне печиво «Солодок» (Патент на винахід № 105329) - Бондар, Наталія Петрівна; Сюткіна, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
Вівсяне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, борошно вівсяне, цукор-пісок, масло вершкове, корицю, ванілін, соду, сіль. Крім цього печиво додатково містить полі солодовий екстракт "Полісол". Oatmeal cookies contain high quality wheat flour, oatmeal flour, sugar, butter cream, cinnamon, vanillin, soda, salt. In addition, the cookie additionally contains polysilicon Extract "Polisol".
Keywords: вівсяне печиво; полісолодовий екстракт "Полісол"; oatmeal cookies; polysilicon Extract "Polisol"; кафедра готельно-ресторанної справи