Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441) - Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2009)
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.
Keywords: пшоняна крупа; харчоконцентратна промисловість; екструдовані продукти; сухе картопляне пюре; поліпшення харчової цінності; пшенная крупа; пищеконцентратная промышленность; екструдированные продукты; сухое картофельное пюре; улучшение пищевой ценности; oat cereal; food-concentrate industry; extruded products; dry potato puree; improve the nutritional value; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології зберігання і переробки зерна