Системи управління приводами повітряного шлюзу для виїзду тронспорту з холодильного цеху - Мусіч, Богдан Вікторовий; Бєляєв, Юрій Борисович (My University, 2016)
Метою роботи є проведення логічного синтезу циклічно-модульної автоматизованої електропневматичної системи регулювання приводами повітряного шлюзу. The aim of the work is to carry out the logical synthesis of a cyclic-modular automated electro-pneumatic control system by airlock gate drives.
Keywords: система управління; повітряний шлюз; холодильний цех; control system; airlock; refrigeration workshop; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка