Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2013-12-262013-12-262013Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12526У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів. The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.otherсолі кальціюгідратаціягеліреологіяальгінатиcalciumhydrationgelsrheologyalginatesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктівArticle