Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів - Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна (My University, 2013)
У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів. The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.
Keywords: солі кальцію; гідратація; гелі; реологія; альгінати; calcium; hydration; gels; rheology; alginates; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів