Основи охорони праці (Конспект лекцій) - Володченкова, Наталія Валеріївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2013)
У коспекті лекцій стисло викладені основні питання з організації та правління охороною праці відповідно до програми навчальної дисципліни ”Основи охорони праці“, а також окремі питання галузевої безпеки праці, безпека праці під час роботи з біологічними, фізичними та хімічними чинниками виробничого середовища. In kospekti lectures summarize the main issues for the organization and government health and safety in accordance with the program of the course "Fundamentals of safety" as well as certain sectoral issues of safety, safety when working with biological, physical and chemical factors in the working environment.
Keywords: охорона праці; labor protection; кафедра екології та екоменеджменту