Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-282012-04-282010Пасічний, В. М. Перспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузі / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // М’ясні технології світу. - 2010. - № 12. - С. 52-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1030Дефіцит білків тваринного походження зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій в технології м'ясопродуктів, що полягає в оптимальному комбінуванні як м'ясних, так і не м'ясних (перш за все рослинних) білоквмісних харчових компонентів для отримання високоякісних та біологічно повноцінних продуктів харчування.The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.otherбілкигрибна сировинаконкурентоспроможністьproteinsmushroom rawcompetitivenessкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання грибного порошку в технологіях м'ясопереробної галузіArticle