Lobanov, DenisOlishevskyi, ValentynBabko, Evhen2023-11-082023-11-082022Lobanov, D. Modernization of press of the beet pulp / D. Lobanov, V. Olishevskyi, E.Babko // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ХІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 12-13 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2022. – С. 230-231https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41421Сучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.enmodernizationмодернізаціяpressпресbeetбуряккафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняModernization of press of the beet pulpArticle