Modernization of press of the beet pulp - Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen (My University, 2022)
Сучасний стан техніки та технології виробництва вітчизняного цукру не забезпечує достатньої повноти вилучення сахарози з буряків, високоефективного очищення від вапняно-вуглекислого газу та комплексної переробки вторинних продуктів, що призводить до зниження ресурсо- та енергоефективності. Вирішенням цих проблем є вдосконалення існуючих та створення інноваційних технологій переробки цукрових буряків.
Keywords: modernization; модернізація; press; прес; beet; буряк; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування