Положення про студентське самоврядування у Національному університеті харчових технологій - Павлов, Валерій Лук’янович; Баглюк, Сергій Володимирович (My University, 2005)
Представлені вихідні засади, структура студентського самоврядування, основні завдання його органів. Показана специфіка здійснення самоврядування на рівні студентської академічної групи, курсу, факультету, університету в цілому, а також у гуртожитку.Представлены исходные основания, структура студенческого самоуправ-ления, основные задачи его органов. Показана специфика осуществления самоуправления на уровне студенческой академической группы, курса, факультета, университета в целом, а также в общежитии.The instruction shows the initial base, the structure of student government, the main objectives of its bodies. It is sown the specificity of the self-government at the level of student academic group, course, faculty, the university as a whole, as well as in the hostel.
Keywords: орган студентського самоврядування; права і обов’язки органу студентського самоврядування; студентське самоврядування; student government; rights and responsibilities of student government; student government; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра фізики та професійної безпеки