Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій - Грищенко, Анна Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2019)
Кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів засновано у 1949 році. За роки існування колектив кафедри здійснив великий вклад у розвиток науки та техніки, підготовку фахівців з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. The Department of Bakery and Confectionery Goods Technologies was founded in 1949. Over the years, the staff of the department has made a great contribution to the development of science and technology, training of specialists in the technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates.
Keywords: хлібобулочні вироби; кондитерські вироби; харчові концентрати; макаронні вироби; baked goods; confectionery; food concentrates; pasta; department; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів