Грищенко, Анна МиколаївнаКовбаса, Володимир Миколайович2021-06-012021-06-012019Ковбаса, В. М. Виповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологій / В. М. Ковбаса, А. М. Грищенко // Хлібопекарська галузь : інформаційний вісник. – 2019. – № 19. – С. 38-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34200Кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів засновано у 1949 році. За роки існування колектив кафедри здійснив великий вклад у розвиток науки та техніки, підготовку фахівців з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. The Department of Bakery and Confectionery Goods Technologies was founded in 1949. Over the years, the staff of the department has made a great contribution to the development of science and technology, training of specialists in the technology of bread, confectionery, pasta and food concentrates.otherхлібобулочні виробикондитерські виробихарчові концентратимакаронні виробиbaked goodsconfectioneryfood concentratespastadepartmentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВиповнюється 70 років від дня заснування кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національного університету харчових технологійThesis