Планування і контроль на підприємствах: Метод. вказівки до вивч. дисципліни, провед. практичних занять та викон. контрольних робіт для для студ. спец. 6.030504 «Економіка підприємства» - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2011)
Розглянуті теоретичні і практичних засади методології і методики планування та контролю діяльності підприємства.

The theoretical and practical bases of them ¬ methodology and techniques of planning and control of business.
Keywords: лекційні та практичні заняття; задачі; техніко-економічні розрахунки; контрольні роботи; питання до іспиту; lectures and practical exercises; problems; technical and economic calculations; tests; questions for the exam; кафедра економіки праці та менеджменту