Стратегічні напрями формування індивідуального іміджу у ритейл-бізнесі - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2019)
Розглядаються стратегічні альтернативи формування індивідуального іміджу ритейлера, зокрема на прикладах ритейлерів, що діють на українському ринку. Strategic alternatives to forming an individual image of a retailer are considered, in particular on examples of retailers operating in the Ukrainian market.
Keywords: ритейл-бізнес; ритейл-сервіс; індивідуальний імідж ритейлера; retail business; retail service; individual image of the retailer; кафедра маркетингу